workshop: Levensvragen, Jezus, Focusing

Deze tiendelige workshop heeft tien thema's met berekking tot levensvragen. Het gaat niet om te discussiëren: ieder heeft zijn eigen innerlijke ervaring en die mag door acceptatie gestimuleerd worden om zich te ontwikkelen. Iedere workshop duurt twee uur.

De thema's zijn: 1. Waar kom ik vandaan? 2. Waarvoor leef ik? 3. Welke keuzes maak ik? 4. Hoe reageer ik op verlies? 5. Met wie ga ik om? 6. Mag ik er zijn? 7. Hoe maak ik mijn omgeving mooier? 8. Hoe word ik gelukkig/ 9. Hoe kom ik tot rust? 10. Komt het goed?

in de workshop krijgt iedereen eerst de gelegenheid zich vrijelijk uit over de levensvraag die behandeld wordt en laat zich hierbij door een andere deelnemer spiegelen. In de vervolgstap spiegelen we onszelf met onze levensvraag aan hoe Jezus hiermee omging. We gaan na wat dit bij ieder van ons oproept. Hierbij leren we de vaardigheden van Focusing toe te passen om deze levensvragen diep in de ziel te doorleven door er een gevoelsnotie bij te laten vormen. Een gevoelsnotie is een wijs, lijfelijk gevoeld besef dat je door middel van enkele eenvoudige vaardigheden kunt laten vormen. Dit proces geeft je duidelijkheid, persoonlijke groei en een gezonde focus op God.

De workhops worden als een geheel aangeboden. Als je mee wilt doen wordt er van je verwacht dat je alle 10 meetings meedoet. De workshops zijn op zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. De startdatum is 10 februari 2018. (om de week). De kosten zijn €250 en dienen voor aanvang van de workshop zijn overgemaakt. Er is een minimum aantal deelnemers van 6 en maximaal 8.