Therapeuten Integro

Bij Integro werken vier therapeuten

 • Annette Bouwhuis

  Psychologe

  werkt op dinsdag en vrijdag in Rijssen

  Annette (1977), psychologe, heeft gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Therapeutisch werkt Annette o.a. met schemagerichte therapie. Naast haar werk bij Integro werkt Annette aan een promotieonderzoek naar de waarde van aandacht voor geloof in therapie.

 • Gerdien Coster

  GZ-psychologe

  werkt op maandag in Hardenberg en dinsdag en donderdagochtend in Rijssen

  Gerdien (1980), GZ-psychologe, heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Post-doctoraal heeft zij de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog gevolgd. Zij is all-round psychologe, met specialisaties in onder andere: hersenen en gedrag, en ziekte- en ouderdom-gerelateerde klachten. Daarnaast geeft zij EMDR therapie voor het verwerken van traumatische en pijnlijke ervaringen.

 • Bart Gooijer

  Psycholoog en EFT-relatietherapeut

  op maandag, dinsdag en donderdag in Hardenberg; op woensdag in Rijssen

  Bart (1971), psycholoog en relatietherapeut, heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Therapeutisch werkt hij vanuit kortdurend-psychoanalytische en existentiële referentiekaders, en voor relatietherapie met Emotionally Focused Therapy (EFT). Naast het werk binnen Integro is Bart bestuurslid (secretaris) van de Christelijke Vereniging van Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten (CVPPP).

 • Wilma van Dalfsen

  Secretaresse

  werkt maandag t/m donderdag ochtend in Hardenberg