Corona maatregelen

Wegens de landelijke maatregelen rondom het corona virus, heeft ook Integro de werkwijze enigszins aangepast. Wij vinden veiligheid belangrijk, zowel voor onze cliënten als voor onze medewerkers. Vanwege het coronavirus nemen we onderstaande maatregelen. 

Je afspraak afzeggen is bij gezondheid in principe niet nodig. Vooralsnog is Integro goed voorbereid op het coronavirus en nemen we hygiënemaatregelen om verspreiding ervan tegen te gaan.

Heb je binnenkort een afspraak met een hulpverlener van Integro? Dan vragen we je om rekening te houden met de volgende zaken:

- Mensen van 70 jaar of ouder worden aangeraden om thuis te blijven – en een eventuele afspraak bij Integro via skype of telefoon te plannen. Dit geldt ook voor mensen met: klachten aan de luchtwegen en longen; chronische hartaandoeningen; diabetes mellitus; ernstige nieraandoeningen; verminderde weerstand tegen infecties door medicatie voor auto-immuunziekten, na orgaantransplantatie, bij bloedziekten, bij afweerstoornissen, bij chemotherapie en/of bestraling; en bij hiv. 

- Heb je klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan niet naar onze locatie maar mail je behandelaar of neem telefonisch contact op met onze secretaresse. Wij kunnen je afspraak dan omzetten naar een beeldbellen- of belafspraak. Afzeggen kan uiteraard ook, als je dat wilt - om welke reden dan ook. Meld het ons a.u.b. tijdig, zo mogelijk minstens 24 uur van tevoren. Als je, om welke reden dan ook, zelf liever een beeldbellen- of belafspraak hebt, dan kun je dit laten weten en valt dat, in overleg, te plannen. 

- Verder houden we ons aan de landelijke geldende RIVM adviezen.  Hier valt het toiletgebruik ook onder, deze zijn alleen voor privégebruik. Houd hier rekening mee en ga voor u vertrekt thuis naar het toilet.